Kategóriák
Termék részletek


Patkánycsapda, íves 40cm

Patkánycsapda, íves 40cm
  • Patkánycsapda, íves 40cm
9 990 Ft
Rendelhetőség:

készleten

Szállítási idő:
1-2 munkanap
Szállítási költség:
1990 Ft/1db (több db-tól kedvezőbb)
Fizetési módok:
utánvét (futárnál) vagy előzetes banki utalás
Modell:
E-P02
Fogható fajok:
nagy pele

Élvefogó patkánycsapda 40 cm-es, rácsos, íves kivitelben. Folytonfogó, egyszerre több példány is fogható vele.

A patkánycsapda működése

A patkány a csapda végén található nyíláson keresztül jut be a csapdába. A csapda közepén lévő rácsra építve egy önműködő ajtó található. Amint a patkány rálép, súlya miatt az ajó billenve nyílik és a patkány a fogórekeszbe jut, majd az ajtó a ráépített ellensúlynak köszönhetően visszazár. A bejutott patkány így már nem tud kijönni a csapdából.

A patkánycsapda kihelyezése, használata

A csapdát egyszerűen a patkányok mozgási területére kell kihelyezni. Megfelelő csalétekkel viszonylag könnyen a csapdába csalhatók, akár már az első napon lehet fogásra számítani. A csalétket a csapda fogórekeszébe kell tenni, illeteve néhány apróbb falatot a csapda bejárati nyílásához is érdemes elhelyezni, melyek segítségével "bevezethetjük" a patkányt a csapdába.

A patkánycsapdához használatos csalik, csalétkek

A patkány szinte minden, számára emészthető étket elfogyaszt. Érdemes többféle csalétket kipróbálni illetve a csailkat váltogatni. Tapasztalatok szerint különösen fogós a föstölt szalonna (bőr is lehet), a füstölt kolbász és a dióbél. Ebben a csapdában a kialakítása miatt szinte bármilyen csalétket el lehet heyezni.

Webáruház készítés